Ferdigbetong

Betong til alt og alle

Betong til alt og alle

Betong til alt og alle

Ulstein betong leverer ferdigbetong i Volda i de aller fleste kvaliteter og mengder og kan levere til de aller fleste steder også. Ulstein being har egen betongblandestasjon i Haddal i Ulstein kommune, der det har blitt produsert ferdigbetong helt siden 1965.

De har en veldig solid posisjon på markedet og har hele tiden hatt fokus på å utvikle seg i takt med markedet, samtidig som at de har sørget for oppdateringer og vedlikehold, noe som gjør at de aldri har mistet plassen sin. Markedet i Norge er stort nok til at det er sunn konkurranse, men det er aller viktigst at man bare kan komme til noen som vet hva de driver med og kan stole på at det man får er av høyeste kvalitet.

 

Stor kapasitet

Hvis du ser etter ferdigbetong i Volda er Ulstein betong et bra sted å starte. De har en produksjon med stor kapasitet og moderne utstyr som kan håndtere både transport og pumping av betongen når den er ferdig. Avhengig av hva du trenger kan de levere enten jordfuktig betong eller sprøytebetong.

Hvis du er usikker på hva du trenger kan du bare spørre. De er veldig pasjonerte for faget sitt og vil bare synes det er fint å få lov til å veilede deg i valget ditt. 

Bra utstyr

Akkurat nå har Ulstein Betong mulighet til å levere ferdigbetong i Volda og har masse forskjellig utstyr for levering og produksjon av forskjellige typer betong. De har to betongpumpe-biler, der den største har en pumpe med rekkevidde på opp til 40 meter, to kombi-biler som både har betong-pumpe og betong-trommel og hele fem betong-trommel-biler.

Betong er tungt materiale og riktig utstyr blir alfa og omega for en bra business. Heldigvis leverer de det til deg sånn at du ikke behøver å tenke noe særlig over hva eller hvordan man gjør eller burde gjøre ting.