led lysrør

De beste innredningstipsene for deg som vil skape stemning

De beste innredningstipsene for deg som vil skape stemning

editorial

Vil du gjerne ha en stemningsfull innredning? Da er det heldigvis noen smarte triks du kan benytte deg av for å få akkurat det uttrykket du er på jakt etter. Det skal vi se litt nærmere på nå, det trenger nemlig ikke være så omfattende som du kanskje forestiller deg. 

Stemning skaper du selv

Uansett om det er snakk om en stue, et soverom eller kanskje til og med et bad, så er stemning noe du kan skape selv ved hjelp av få, enkle virkemidler. Det trenger nemlig ikke være så komplisert å få den stemningen du er på jakt etter. Det som er viktig er at du tenker nøye over helheten i det rommet du arbeider med. Hva slags stemning er du på jakt etter å skape? Er det noen detaljer du vil fremheve?

led lysrør

Vil du ha det svalt eller varmt rent fargemessig? Alt dette bidrar til å skape det uttrykket du vil ha. Det er viktig å treffe valg hele tiden, og sørge for at de passer godt sammen når alt kommer til alt. Her kan man faktisk bruke lys aktivt for å få det visuelle uttrykket man vil ha. 

Bruk lys aktivt

Det er smart å bruke lys aktivt for å bruke stemning. Det er for eksempel stor forskjell på om du bruker led lysrør eller en glødepære. Hva du skal velge kommer helt an på hva slags stemning du vil skape. Man kan også enkelt bruke lys for å fremheve enkelte detaljer, velge forskjellig lysstyrke for å sette stemningen og belyse ulike deler av rommet i ulik grad. Det er mange smarte grep man kan ta med lys som setter prikken over i’en når det kommer til stemning. Derfor er dette noe man kanskje skal fokusere litt ekstra på og finne lamper og pærer som gir noe helt ekstraordinært til rommet.