Hello Kitty bamser

Få den søte japanske innredningsstilen

Få den søte japanske innredningsstilen

editorial

På japansk heter søt kawaii, og det er noe som i den grad har smittet over landegrensene. Den søte trenden med alt som er sukkersøtt, pastellfarget og helt over kanten søtt, er spesielt populært når det kommer til innredning, men hva skal man velge? Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan få den stilen du drømmer om.  

Pynt med ikoniske figurer 

Hvis du vil ha den søte japanske innredningsstilen, så skal man se litt på utradisjonelle måter å innrede på. Du kan for eksempel bruke kosedyr i stedet for puter, og da er det lurt å velge noe med et søtt motiv. Hva man synes er søtt er naturligvis subjektivt, og da kan man se på de japanske ikonene fra Sanrio. Her finnes det en rekke forskjellige figurer, der Hello Kitty kanskje er den aller mest kjente, og de er alle søte på hver sin måte. Du kan derfor for eksempel innrede med Hello Kitty bamser i stedet for puter. 

Hello Kitty bamser

Må man ha hele stilen?

Mange som liker japansk popkultur og innredning liker kanskje også å kle seg i noen av de mange subkategoriene av mote som er populært i Japan, kanskje aller mest i distriktet Harjuku i Tokyo. Men må man også være fan av klesstilen eller kle seg sånn til vanlig for å innrede med søte ting? Svaret er nei, man kan kle seg akkurat som man vil. Man tenger ikke ha den søte klesstilen, og selv om man har en garderobe utelukkende i svart, så er det fullt lov å innrede med lyserøde bamser og søte detaljer.

Det kan være en god ide å se på nettet hvis man vil finne de helt riktige detaljene å innrede med, da det er mye som ikke er lett å finne i vanlige butikker. Se på butikker som spesialiserer seg på bamser eller Sanrio.