ytterdør

Få en flott inngang

Få en flott inngang

editorial

Hvordan skaper du en flott inngang til hjemmet ditt som både du og gjestene dine kan få glede av? Det får du noen tips til her, så du kan skape den inngangen til huset som du drømmer om.

Omgivelsene betyr mye

Det er mye du kan gjøre rundt om selve ytterdøren som har betydning for hvordan inngangen til huset fremstår. Her kan det være smart å skape en slags rom eller plass rundt om inngangen, så den på en måte blir avgrenset til et mindre område.

Hvis ikke husets form tillater det, så kan du skape dette område med store grønne planter, flotte blomsterpotter eller kanskje lys eller lanterner. Det er mange muligheter å velge mellom, og dette kan skape et mer elegant og koselig uttrykk rundt inngangen.

Sørg for å holde området rent og ryddet uten for mye rot, fordi de forstyrrer det flotte inntrykket.

ytterdør

Med døren i sentrum

Selvom omgivelsene er viktige, så kan vi ikke unngå å si at døren selvfølgelig kommer i sentrum. En flott ytterdør er avgjørende for hvordan inngangen ser ute, både inne og utefra. Det riktige valget avhenger fullstendig av dine ønsker og behov, og selvfølgelig av entréens størrelse. 

En ytterdør med sidefelt er et svært populært valg fordi det tillater lys inn i hjemmet, og samtidig gir et veldig flott uttrykk utefra. Dette kan også gi ekstra trygghet fordi du får mulighet for faktisk å se ut av døren din hvem som står på den andre siden. Du kan velge sidefelter med klart, farget eller frostet glass avhengig av hva du ønsker.

Ytterdører finnes i masse farger, materialer og designs, så du har rik mulighet til å finne noe som både passer til din personlige stil, og som samtidig lever opp til alle krav når det gjelder slitestyrke, vedlikehold, sikkerhet og mye mer.