frisør

Finn din nye frisør i dag

Finn din nye frisør i dag

De fleste av oss har på et tidspunkt i livet besøkt en frisør, og mange av oss gjør det regelmessig. Det skyldes rett og slett at vi ønsker å ha et sunt og pent hår, og dette kan frisøren hjelpe med. De sørger først og fremst for å hjelpe deg med å få den frisyren du ønsker – både ved hjelp av klipp, farger og styling – men de gir deg også råd og veiledning til hvordan du selv pleier og styler håret ditt. Derfor hjelper de deg til å ta vare på håret ditt.

Men hva leter du egentlig etter når du skal finne en ny frisør? Er det viktigst at den ligger i nærheten av boligen din, og at du alltid kan få en tid når det passer deg? Er det viktigst at de har erfaring med akkurat den type behandlingen du ønsker, og at de har de absolutt beste kompetanser når det gjelder det faglige nivået? Eller er det kanskje viktigst at du føler deg komfortabel, får masse velvære og en super service? Det er veldig forskjellig hva folk ønsker når de skal velge frisør, og derfor er det selvfølgelig viktig å vite hva du leter etter.

Hos Studio 5 kan de gi deg både super service, høyt faglig nivå og velvære i særklasse. De setter alltid kunden i sentrum, og sørger for at du får en komplett frisøropplevelse med alt som hører med. Du kan lese mye mer om deres konsept på http://www.studio5frisor.no/CMS/Default.aspx der du også kan se et utvalg av de mange behandlinger og tjenester som de tilbyr. På siden kan du selvfølgelig også bestille din tid til frisør i Tromsø, eller du kan finne deres kontaktinformasjoner. Slik kan du ta en snakk med de på telefon, eller dra en tur innom deres studio for å se nærmere.