låsesmed

Har du akkurat hatt innbrudd?

Har du akkurat hatt innbrudd?

Har du akkurat hatt innbrudd?

Det å oppleve innbrudd kan være en traumatiserende opplevelse. Det kan det være uansett om man var hjemme da det skjedde eller ikke, for det at noen bryter seg inn i hjemmet ditt er en voldsom opplevelse som jeg håper at ingen får oppleve.

Hvis man opplever det er det noen ting man burde gjøre. Noen ting er åpenlyse, som for eksempel å ringe til politiet for å anmelde det. En annen ting er å ringe til forsikringen sin sånn at man vet hvordan man skal forholde seg, hvilke dokumenter man skal skaffe for dem sånn at man er dekket inn mest mulig. Men en ting som mange, mange ikke tenker på er at de skal ringe en låsesmed. Hvis man bor i for eksempel Lier er det en Låsesmed i Lier man skal ringe til.

Ring en låsesmed

Det er flere grunner til at man skal ringe en låsesmed hvis man har vært utsatt for innbrudd. Det å bytte lås er det aller første. For å bytte lås og reparere eventuelle skader er det aller første man skal ta for seg. Men etter at det er gjort er det faktisk mange, mange flere ting en låsesmed kan hjelpe med.

For eksempel kan en Låsesmed i Lier hjelpe deg med en grundig befaring av eiendommen. På en sånn befaring får låsesmeden dannet eg et grundig overblikk over de potensielle svake punktene og kan veilede deg til hva som burde gjøres for å høyne sikkerheten fremover.

Mange gode tiltak

Ting som en låsesmed kan foreslå er for eksempel å sikre verandadører, vinduer, kjellerdør eller kjellerlem, installere alarmer, installere kameraer, eller installere et digitalt dør-system. Alt dette gjør at man bedre kan både følge med og bli varslet når man ikke er hjemme og gjør innbrudd mindre sannsynlig. Og det er akkurat det man vil oppnå.