Air Wick

Invester i bra inneklima med Air Wick

Invester i bra inneklima med Air Wick

Inneklima er noe som vi alle sammen vet ikke er det beste om vinteren og det å lufte ut for ofte er noe vi kanskje ikke ønsker oss aller mest når minusgradene kryper nedover gradestokken. Men nå som vi bruker så mye tid inne som vi gjør er det viktig at vi tenker over hva vi kan gjøre for å bedre det litt likevel. 

Det at vi alle sammen er hjemme hele tiden hjelper ikke når det kommer til luftkvaliteten i hjemmene våre. Det at vi ikke får lov til å gå på skole eller jobb eller dra ut å besøke venner og familie er den ene siden av det og den andre siden er at det er så kaldt ute at vi heller ikke går ut så mye eller lufter så ofte som vi burde fordi det er så kaldt.

Air Wick er faktisk en av de tingene vi har kjøpt til hjemmet vårt for å gi den lille gode følelsen av noe som e friskt og deilig, til tross for at man ikke ellers føler at det er sannheten. Med Air Wick har vi kunnet gi forskjellige rom forskjellige typer lukter og det har gitt en deilig, sanselig opplevelse når man beveger seg gjennom leiligheten. Det høres kanskje ut som en liten og ubetydelig ting, men det har det absolutt ikke vært.

Velg lukter som gir deg den gode følelsen

Lukt er en utrolig stimulerende sans for mennesker og lukter kan bære på minner, følelser og stemninger lenge etter at opplevelsene har sluppet taket. Men det betyr også at vi har mulighet til å få den gode følelsen fremprovosert med lukter og det er her Air Wick kommer inn.

Kjæresten min og jeg har valgt noen lukter hver, som gir oss nettopp den gode følelsen og det vil jeg absolutt anbefale.