termotak

Kan man legge taket selv?

Kan man legge taket selv?

editorial

Er det kanskje på tide å skulle legge nytt tak på huset eller hytta? Da er du ikke alene. Det skjer plutselig, og tak er noe som trenger godt vedlikehold for å vare lenge. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal velge – og om det finnes en god mulighet for deg som vil prøve å legge tak helt selv. Er det egentlig mulig? Det kan du lese mer om her. 

Hvordan velge riktig tak? 

Det er først og fremst svært viktig at man velger riktig taktype til den konstruksjonen man skal legge tak på. Det kan for eksempel være en garasje, en hytte eller et stort, moderne bygg. Uansett hva du skal legge tak på, er det en god ide å finne en taktype som passer, både estetisk og holdbarhetsmessig. 

termotak

Det finnes mange ulike taktyper å velge mellom, og noe av det fremste man skal fokusere på er hva som passer til bygget. Det er dog ikke alt du kan gjøre selv, og mange taktyper krever at man bruker en profesjonell taktekker for å få et godt og holdbart resultat. Hvis du har tenkt til å gjøre det selv, så er det kanskje en spesiell taktype du skal velge som egner seg til nettopp dette formålet. Men hvilke muligheter har man egentlig da? 

Prøv nye, spennende taktyper

Hvis du vil prøve deg på å legge tak selv, er det en god ide å prøve nye og spennende taktyper. Det kommer hele tiden nye materialer på markedet. Termotak som du kan klikke på helt selv er perfekt for deg som vil gjøre det selv, og ha et givende prosjekt du kan kaste deg ut i. Prøv termotak i polykarbonat, til for eksempel en garasje, der det er smart med transparent tak, og klikk det på helt selv. Det er en løsning du kanskje ikke hadde hørt om – før nå.