urban pioneers

Tidløse klassikere til klesskapet

Tidløse klassikere til klesskapet

En av de viktigste tingene i garderoben er de såkalte «basics». Det vil si t-skjorter, bukser, gensere osv. i nøytrale, tidløse designs som aldri går av moten. Disse kan du bruke igjen og igjen, og er derfor en må-ha i enhver garderobe.

Basics gir mange muligheter

Den helt store fordelen med de såkalte «basics» er at de kan brukes til alt. Har du for eksempel en hvit t-skjorte, så kan den brukes med bukse og sneakers for et avslappet look, eller du kan sette den sammen med skjørt og stiletter for en festlig kveld. Bruk den under en kjole, til en blazer eller i en helt annen sammenheng. 

Det er masse muligheter med simple t-skjorter, bukser og gensere i nøytrale farger, og du kan hele tiden kombinere dem på nye måter for å skape ditt ønskede uttrykk. Bruk av smykker og sko gjør også en stor forskjell for hvordan stilen ser ut.

Velg høy kvalitet og komfort

Når du investerer i basics kan du med fordel gå etter noe med ordentlig kvalitet. De kan nemlig brukes igjen og igjen, og derfor må de tåle å bli brukt. Høy kvalitet på materialer og design sikrer ikke bare høy slitestyrke, men gir også en flottere passform og en bedre komfort.

Med merket Urban Pioneers kan du få alle disse tingene. De leverer nemlig moderne, stilige klær i tidløse designs som lever opp til en veldig høy standard. Her kan du blant annet finne gensere, jakker, bukser og shorts for både menn og kvinner. Merket henvender seg spesielt til det yngre segmentet, og fokus ligger på skandinavisk design med rene linjer og gode materialer.

Det tidløse og urbane looket med en ungdommelig twist gir deg klassikere som passer perfekt inn i hverdagsgarderoben, og som lett kan dresses opp og ned avhengig av anledningen.