lommelykt

Trenger du en ny lommelykt?

Trenger du en ny lommelykt?

Trenger du en ny lommelykt?

Uansett om man aldri har hatt en lommelykt før eller ikke kommer det et punkt i livet der man tenker at det ville være en god idé å ha en tilgjengelig. For meg kom det behovet denne sommeren da vi skulle på road trip. Det er selvsagt sant at sommeren i Norge ikke er særlig mørk og det stort sett er lys, også om kvelden og natten, men noen ganger er det mørkt og hvis man er på road trip og sover i bilen kan det føles som en god sikkerhet å ha med seg en lommelykt.

Vi endte opp med å bestemme oss for å kjøpe en led lommelykt og fant akkurat det vi hadde behov for på batteri online. Vi fant ut at de hadde opp til 5 års garanti og et stort utvalg av rustfrie, vannavvisende eller støtsikre lommelykter.

God holdbarhet og gode priser

Noe vi alle sammen burde tenke mer på er holdbarhet. Bærekraft er viktig og når det er mange bedrifter som enda ikke har klart å stille om til en mer grønn produksjon er det viktig at vi som forbrukere tar med bærekraftige valg. Det kan skje på flere måter. Vi kan kjøpe kvalitet, som virkelig holder og betyr at ting ikke blir ødelagt eller trenger å bli skiftet ut særlig ofte.

Mindre forbruk er bedre bærekraft. En annen ting er å investere i de mest miljøvennlige alternativene og der er led lommelykt nemlig et bra valg fordi led i seg selv er så bra. Det holder lenge og bruker lite energi!

Kvaliteten er testet!

Noe annet som er viktig for oss og noe vi la vekt på var å kjøpe fra et sted der alle lommelykter ble testet og tilpasset etter ANSI/FL1 standarden. Det er nemlig noe som sikrer oss som forbrukere den informasjon vi trenger for å treffe et bra valg!