låsesmed med døgnvakt

Hva gjør man når man har låst seg ute?

Hva gjør man når man har låst seg ute?

editorial

Det er ikke bare bare å ha låst seg ute, men hva gjør man egentlig når uhellet er ute? Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan huske nøklene fremover, og hva du skal gjøre hvis du er så uheldig at du har klart å låse deg ute. 

Ring låsesmed med døgnvakt! 

Det er mange av oss som har en lås som smekker. Det vil si at man ikke trenger å ha med seg nøklene for å komme seg ut, og man trenger altså ikke å låse døren når man går – den låser av seg selv. Derfor kan problemet oppstå at man er gått ut uten å huske å ta med seg nøklene. Døren er låst og man står utenfor med skjegget i postkassa. Det er ikke noen hyggelig følelse, og det er ikke alltid man vet hva man må gjøre for å komme seg inn igjen. 

Når heller er ute, selv om det er midt på natten, finnes det heldigvis noe så smart som låsesmed med døgnvakt. Da kan du ringe når som helst og få låst opp døren din, og du trenger dermed ikke fortvile hvis det er midt på natten og du har låst deg ute. 

låsesmed med døgnvakt

Husk nøkler neste gang

Det er noen smarte ting man kan gjøre for å unngå at man skal ringe til låsesmed med døgnvakt igjen. Det kan for eksempel være lurt å ha flere ekstranøkler. Du kan ha en hos nabo eller familie, så du alltid har noen som har en ekstranøkkelen hvis heller er ute.

Du kan også sørge for å ha ekstranøkler for eksempel i den vesken, baggen eller sekken du har med deg hver dag på jobb eller skole, og dermed være sikker på at du rent faktisk alltid har en nøkkel med deg. Det minimerer hvert fall risikoen for å låse seg ute uten nøkkel.