produksjonsutstyr

Kvalitet omgjort til realitet

Kvalitet omgjort til realitet

Kvalitet omgjort til realitet

Når du starter en bedrift av en eller annen art er det mange ting du skal tenke på. Det er utrolig mange brikker som skal falle på plass når du starter opp og det krever både penger, planlegging og tålmodighet.. og ofte produksjonsutstyr. Heldigvis er det noen som er eksperter på de fleste områdene du har behov for hjelp til og oppgaver løst innenfor og Volf er stedet for deg hvis du skal ha tak i produksjonsutstyr til næringsmiddelindustrien.

Leverer til næringsmiddelindustrien

Volf leverer produksjonsutstyr til flere ulike deler av næringsmiddelindustrien, som for eksempel til fisk og aqua, til kjøtt og til bakeri. De skreddersyr løsninger som passer til kundene dine og leverer varer av høy kvalitet. Når vi jobber med mat er det ekstra viktig at alt fungerer som det skal, og aller helst fungerer optimalt hele tiden sånn at man unngår svinn og mat ikke går tapt på grunn av mangelfullt produksjonsutstyr.

Volf AS er kjent som en pålitelig leverandør av komplette løsninger til næringsmiddelindustrien og er stolte over den jobben de gjør og det de bidrar med for at alt skal gå så bra og smertefritt som mulig. 

Pakke og veie-stasjoner

En av de typene produksjonsutstyr de leverer er for eksempel pakke og veie-stasjoner og utstyr. Dette er utstyr som kan brukes i de aller fleste fabrikkere i næringsmiddelindustrien og er essensielle uavhengig av om produksjonen har med bakevarer, kjøttkaker eller fisk å gjøre.

Det viktige er at porsjonene blir like, at alt blir pakket som det skal og når det skal, og at det blir sendt i tide til kjøling og deretter ut i butikkene sånn at vi kan kjøpe dem. Noe man som forbruker kanskje ikke tenker så mye over, men noe man som fabrikk-eier tenker utrolig mye over. Det er en viktig del av næringsmiddelindustrien.