dører

Dører som fornyer boligen

Dører som fornyer boligen

Det er ikke alltid så mye som skal til for å fornye boligen som du kanskje tror, og noen ganger har man en tendens til å overse viktige elementer. Visste du at dører er noe av det du kan skifte ut for å få det uttrykket du vil ha? Det er det faktisk, og derfor skal vi se litt nærmere på her, hvordan du enkelt kan fornye boligen med nye dører. 

Finn ditt stiluttrykk

Bolig og innredning handler jo i stor grad om å finne sitt eget stiluttrykk og sin egen smak, og en måte å uttrykke den på. Det er lett å tenke utelukkende i møbler og dekorative elementer som bilder på veggene, men noen ganger er det faktisk detaljene som teller.

Ting som paneler, stukkatur og andre fine detaljer er jo noe som kan gjøre stor forskjell i et hjem, og det er også her dører og viktigheten av å velge riktige dører, spiller inn. Det er detaljer vi ikke nødvendigvis legger merke til bevisst, men som faktisk har mye å si for helhetsinntrykket og uttrykket. Det er derfor det kan være en god ide å kanskje legge litt ekstra fokus på dører.

Det er nemlig en smart måte å få den stilen man vil ha uten å måtte pusse opp fra bunnen eller skifte ut hele møblementet. Nei, i stedet kan man finne de perfekte dørene som passer inn i det du drømmer om. Med nye dører kan du få det uttrykket du alltid har drømt om – uansett om det er klassisk eller moderne.

Det er også noe som gjester faktisk legger merke til når de kommer. Dører er noe av det første vi ser, bare tenk på inngangsdøren, og dører har mye å si for hvordan vi oppfatter et rom. Bare tenk på dører med vinduer kontra en helt glatt og lukket dør.